Summa sidvisningar

tisdag 2 september 2008

Vad får jag för bud på Kal P Dals gamla fimp?

Inget att lägga pengarna på? Nähä. Om du är sugen på nåt riktigt fränt så kanske Elvis fingeravtryck kan vara av intresse? För nu är det visst till salu. Fingeravtrycket. Elvis Presleys.
Tänk om man varit Priscilla..... Då skulle man varit förutseende och bett mannen i huset att sätta färgade fingeravtryck på ett papper sjuttioelva gånger i veckan. Framtiden tryggad liksom.
Ska bli jädrigt intressant att se hur mycket avtrycket går för. Säkert flera hundra tusen kronor. Elvisfansen är bland de tokigaste i hela världen.
En Topz med Elvis gulnade öronvax på! Ska vi börja på tiotusen? Där kom det ja. Elva, femton och tjugo. Tjugo. Tjugo. Tjugotusen. Är det sista budet? Då går Topzen till mannen med skinnväst och brylcreme längst ner i lokalen. Grattis!
Vore inte det en kul grej för teve förresten? Auktion på knasiga kändisprylar. Jag skulle sitta klistrad framför teven i alla fall. För vem vet - kanske dyker Joey Ramones avlagda gamla strumpor upp för försäljning eller kanske den där mattan som John Lennon kräktes på i Stockholm 1967......

Dagens låt: Blåa skor - KAL P DAL. Jag har faktiskt haft en gammal fimp från Kal P Dal i en ask här hemma. Jag skriver haft för jag tror att den är borta. Tyvärr. Tänk - den kanske hade gjort så att jag slapp jobba en månad eller så. Osis.


Website counter

Inga kommentarer: