Summa sidvisningar

onsdag 1 oktober 2008

Ser du min banan, Åke?


Idag har jag varit och vikarierat på en skola där en riktigt elak människa jobbar. Inte för att jag är speciellt långsint men han, vi kan kalla honom Åke, var jäkligt dum mot mig i lekis. Jag kan inte minnas om det bara var mig han mobbade eller om även andra blev utsatta för Åkes terrorvälde. Det var säkert bara jag. Jag var så ofantligt blyg i femårsåldern och det triggade väl igång honom på nåt sätt. Han retade mig exempelvis för att jag hade bananer med mig varje dag. Är det nåt fel med bananer eller??
Fast på något sätt måste han blivit impad av mig och denna gula böjda frukt för numera är det han som har involverat sig med bananerna. Han har nog rökt liiite för många sådana i sitt liv om man säger så.
I alla fall - jag reagerar varenda gång jag ser mosige Åke. "Kommer han ihåg mig?" "Ser jag fortfarande ut som ett mobboffer?" och annat hinner jag tänka nervöst varenda gång vi ses i personalrummet.
Om jag tar med mig en banan nästa rast så kanske hans minne friskas upp....

Dagens låt: When you were young - Killers.
Vilken ren och skär lycka det var en dag när jag såg Åkes pappa närma sig dagis och någon upplyste mig om att Åke minsann skulle följa med sin pappa hem. Han skulle inte vara på dagis! Äntligen kunde jag få äta min banan i fred!
Förresten så började jag lipa igår när Johan Palm från Mjölby gjorde Killerslåten på Idol. Vilken kille! Bara sexton bast och så bäst. I nästa liv vill jag också vara mamma till en Johan Palm.

Inga kommentarer: