Summa sidvisningar

tisdag 5 augusti 2008

Jag - en gummigumma


Bu för regn, bu. Det enda riktigt positiva jag kan komma på med regn är att jag kan dra på mig mina svarta, stora, ganska bonniga gummistövlar. Eftersom jag är en bondbrud (ej att förväxla med Maud Adams, Izabella Scorupco och Britt Ekland) nånstans långt där inne så kände jag att jag riktigt mös idag när jag och ungarna drog runt inne på flotta köpcentrat A6. Varför då? undrar du. Därför att, svarar jag. Därför att jag hade en jättebonnig outfit med jeans som hängde, en stor, stickad tröja som passerat Myrorna innan den hoppade på min kropp och längst ner.....gummistövlarna! Det var liksom bara gödsellukten som saknades. Mysmys.
Gummistövlar sätter igång nåt. Det vet jag av egen erfarenhet. Ett antal gånger har jag sålt just gummistövlar på Tradera och nästan alltid har det kommit mejl, från män förstås, som skriver saker i stil med:
"Hej. Kan du ta ett kort när du har på dig stövlarna? Gärna i kjol. Det är min fru som ska ha dom (mm, säkert) och det vore bra att se hur stövlarna ser ut på".
Pervon förnekar sig då aldrig. En gång var jag dock nära att gå en av dessa skummisar till mötes. Fast att Peter, min hårige man, skulle stoppa ner sina ludna ben i stövlarna och så skulle jag plåta och låtsas att det var jag med mina inte så vackra ben. Ja, du fattar.
Fast just nu har jag inga gummistövlar till salu. Dom jag har håller jag hårt i. Augusti skulle bli blöt hörde jag nån som sa.

Dagens låt: Rain - STATUS QUO. När solen skiner får man inget gjort. Men när det regnar! Cheesus - jag drabbas alltid av en enorm lust. Lust att städa, rensa, slänga. Idag har jag städat källarförrådet med följden att jag upptäckte att jag sitter på en hel förmögenhet. FEM galet sprängfyllda loppiskartonger, en kasse med serietidningar och KalleAnkapockets, filmer, böcker, världens mest groteska porslinshund samt kläder till förbannelse. Telefonnumret till Kulturhusets loppis är, få se nu, jo, 036-19 03 83. Hallå. Kan jag få boka ett bord? Tack.

Inga kommentarer: