Summa sidvisningar

söndag 10 augusti 2008

Sminkade killar i Sommarkrysset?


Ett mer hjärnbefriat tv-program än Sommarkrysset på TV4 får man väl leta efter. Gry Forsell gapar som den värsta sortens bingoutropare och frågorna till krysset är på en schimpansunges nivå. "Stort djur med lång snabel - sju bokstäver". Megaklurigt typ.
Ska villigt erkänna att jag satt uppkrupen i soffhörnet igår, MED EN BOK, men att jag hade på Sommarkrysset i bakgrunden. Plötsligt vrålar Gry nåt i stil med "HÄR KOMMER EN SKÖN KILLE FRÅN HUDIKSVALL - MOTOBOY!!!!"
Motoboy börjar spela och sjunga.
"Mamma. Är det en kille eller tjej?"
"Det är en kille".
"Men han har ju läppstift!"
"Mmmm" (jag med ett öga i boken och ett öga på teven.)
"Men ÄR det en kille? Han har ju läppstift?" Och så upprepas sexåringens fråga in absurdum till cirka tio minuter efter det att Motoboy gått av scenen. Hon får det inte att gå ihop.
Jag får det inte heller att gå ihop. Hur har jag kunnat missa Motoboy? Jag har sett honom i tidningar och vet att han till och med varit i Huskvarna - men jag har aldrig hört honom. Han sjöng ju i falsett! Och är det något jag är supersvag för så är det killar som sjunger falsettsång. Låten var bra med. Och han såg ju väldigt intressant ut också. Trots att han hade läppstift. Eller kanske just därför.
Nu är det jag som tar och kollar upp den här Hudiksvallskillen på stört. Ses imorgon!

Dagens låt: Happy ending - MIKA. Älskar man falsett, älskar man Mika.

Inga kommentarer: