Summa sidvisningar

lördag 9 maj 2009

Sex i familjen



Website counter


Mamman och pappan vill ha en barnfri start på helgen. Barnen får sova över hos farmor. Farmor Vera från Tjeckien. Mamman och pappan går på bio och ser Män som hatar kvinnor. En nästan-femma, tycker pappan efteråt. En fyra, tycker mamman som är den av dem som faktiskt har läst boken.
Thaimat köps med hem. Nu ska det mysas. Pappan somnar direkt efter maten. Klockan är 21.20. Mamman orkar inte ens bli sur.
Eftersom barnen är borta ur bilden betyder det iallafall SOVMORGON. Eller det vill säga - det betyder SOVMORGON för alla som inte har en jävla randig katt som inte fattar att man ska hålla käften nattetid. MJAAÄÄÄÄUOIIIIYYOOOOO!!!! säger hon med sönderjamad röst ungefär tretton gånger i timmen.
Mamman vaknar. Långt innan väckarklockan skulle ringt (klockan 7). En snabb frukost intas och sedan åker mamman och pappan till Tranås och Sveriges längsta loppis. Kul!
Efter många roliga fynd samt quesadillas med spenat och ost på lokala Åhlénsrestaurangen så styrs kosan hemåt. Till den tjeckiska farmodern.
Ring, ring på dörren.
MAMMA! PAPPA! (barnen kommer rusande) TITTATITTATITTA VAD VI HAR FÅÅÅÅÅTT!
Det är ungefär här som jag börjar ångra att vi lämnade iväg ungarna. För i släptåg har de
1. ROSA JÄTTEHÄSTBALLONG MED HORN I PANNAN OCH VINGAR samt
2. EN GIGANTISK MOTORCYKELBALLONG.
Det är inte allt. Vi har tydligen missat att det var julafton igår för med sig hem har de dessutom två nya böcker, tre motorcyklar, en hjärtask med smycken, godis samt två Bamsetidningar. Helvete.
Nu till frågan. VAR gör man av en smakfull rosa jättehästballong med horn i pannan och vingar?
Svar till "Uppgiven mamma som är emot köphysteri i alla dess former".

Dagens låt: Can't buy me love - Beatles.

Hur får man barns kärlek? Ge dem massa onyttigheter som chips, ostbollar, popcorn, juice, glass och godis och säg inte nej till någonting. Ge dom allt de pekar på!
Jösses. Hur ska man göra med bångstyriga svärmödrar egentligen? Svärmödrar från Tjeckien?

2 kommentarer:

Barasara sa...

Jag efterlyser redovisning av de roliga loppisfynden.

De gigantiska jätteballongerna går nog sitt öde till mötes ganska snart. Och om luften inte släpper tillräckligt snabbt kanske Bibbi kan få gå loss?

Anonym sa...

Äsch, så jädra roliga var de inte. Men nån bild kanske jag kan fixa till i veckan....håll utkik!
/Mirre