Summa sidvisningar

lördag 28 mars 2009

Fuck everything

Uäk. Ibland blir jag bara så less på allt. Åless, som vi säger här i bygden. Jag är åless! Skägget är på fest och jag är hemma själv. Med två barn och en katt. Barnen bråkar, gallskriker, gnäller, lipar. Katten hårar ner samt är mer matnojig än vanligt. Skulle en kalkon trippa förbi så skulle hon säkert hoppa på den och sätta sina vassa tänder i hans skrynkliga hals. Fjädrar skulle ryka och jag skulle få plocka fram dammsugaren för 23:e gången idag. Jag är så vida pass åless. Alla skåp är proppfulla, allt är sönderskavt, alla kläder har fläckar, alla golv har hål och alla väggar har trasiga tapeter. Less less less. Åless åless åless. Mitt liv skulle bli bra mycket bättre om:
1. Någon städfirma kom hit fem timmar i veckan och gjorde rent hus.
2. Om Äntligen hemma, Roomservice eller Extreme Homemakeover bestämde sig för att göra nästa teveinspelning här.
3. Om någon uppfann ett ofarligt piller som la sordin på gapiga ungar. Ett piller mot kinkighet vore inte botten heller.
4. Om jag fick tjockare hår (på huvudet, ingen annanstans tack), finare händer och smäckra ben.
5. Om vi vann några miljoner - då skulle ju hela listan här försvinna.
Eller så får jag tänka på hungersnöd, folk som inte ens har tillgång till vatten och Josef Fritzlar och andra psykopater som man kunde ha haft oturen att få som föräldrar...

Dagens låt: Forkboy - Lard.

Gaffelpojke. Det låter ju ganska harmlöst men är man arg så funkar det att slänga på denna aggressiva låt. En låt man aldrig blir åless på.

1 kommentar:

sara sa...

Hoppas du likt mig har pms, då brukar allt kännas lite bättre om någon dag. Själv var jag på ett riktigt böl- och bråkhumör igår. Först förbannad, sen ledsen för att i nästa minut vara lugn. För att ännu några minuter senare vara närmast maniskt uppgiven. Håhåjaja.

Men du katten. Dina ben är bland de snyggaste ben jag vet. Är det inte lite väl sniket att vilja ha ännu snyggare ben då?