Summa sidvisningar

fredag 13 mars 2009

Tur i spel

Familjen Lycka här. Tjing. I söndags segade vi oss igenom en slaskig tipspromenad ute i en blåsig skog. Iskallt var det och efter tre kilometer, väl i mål, så trodde jag att mina fingrar aldrig nånsin mer skulle kunna fungera.
Men det var det värt. För i måndagens tidning så var Wendys namn med. Hon hade vunnit barnraden. Inte illa.
"Vad vinner man då??? undrade hon ivrigt.
"Ingen aning" svarade jag men hann på en halv sekund tänka GODISPÅSE och sedan att men så dumma kan de väl inte vara. Hoppas det blir en reflex eller en knippe morötter eller så. Vi snackar ju Friluftsfrämjandet.
"Hoppas att jag vinner en ny framtand. För jag kommer säkert tappa min nya tand och bli jätteful - jag bara veeet det!" kläcker hon sedan ur sig.
Så det är med stor spänning jag kommer närma mig tipspromenadsexpeditionen på söndag. Tand eller godis. Godis eller tand. Vad kommer det bli?

Dagens låt: Frozen - Madonna.
Vi är liksom inga nybörjare när det kommer till tipspromenader i skogen på söndagarna. Ändå är det likadant vareviga gång. Någon har tagit på sig för lite kläder och går och gnäller och vill hem. Oftast är det Skägget. Han äger inte ens ett par vantar. Så egentligen är det nog mest det jag hoppas att vi vinner.Ett par hemstickade Lovikkavantar. Det vore nåt det.

Inga kommentarer: