Summa sidvisningar

söndag 1 mars 2009

Flytta Melodifestivalen till Operan vet ja!

Malmö. Malmö! Påminn mig om att ifallomatt delfinalen i mello hålls i Malmö nästa år så ska jag åka dit. Det var där Lena Ph vann och nu igår - jesus, vilka bra låtar! Jag älskade Agnes, älskade Starpilots (Johan Beckers röst aaaah), tyckte att Sarah Dawn Finers låt var pampig och då hade ännu inte Malena Ernman gjort entré. Shit pommes frites vilken låååååt!!! Jag är så svag för pompösa operaflirter.
Det roliga här är att jag hörde en intervju med alla deltagarna i radion några dagar innan. Och när Carolina Norén samtalade med Malena Erman om hennes chanser i Melodifestivalen så tänkte jag bara "Jaha, he he, lycka till du gamla operakärring". Komiskt med tanke på att operakärringen visade sig vara sex år yngre än jag. Och fasen så mycket bättre än jag med för den delen. Jösses vad kul det är när någon otippad kan skrälla.
Så ikväll tittar jag på reprisen, imorgon tittar jag på reprisen igen. I övermorgon får nåt datasnille hjälpa mig att bränna ner låten på cd.
Heja operakärringen!

Dagens låt: Haakon Pedersen - Nattens drottning.

Haakon lade operaribban. Sedan hakade Fredrik Kempe på. Go! Go! Go!
"Sjung för mig ditt liv är mitt libretto aaaaaaaahhhaahahahha......från forte till fortissimo!" Eller hur den nu gick. Bra var den iallafall.

1 kommentar:

Knegarn sa...

ifallomatt? Läs om Priest fest på min blogg!