Summa sidvisningar

söndag 8 mars 2009

NEEEEEJ!

Nu skiter jag i det här med att vara PK. Ja, jag har varit musikrecensent i hundra år och ja, jag borde ju tycka att Caroline af Ugglas var så himla BRRRRRAAAA och fin och annorlunda med sitt bidrag "Snälla snälla". Men nej. Piska mig hårt men jag tycker att det var ett idiotiskt val att låta den sömniga låten komma med till Globen. Skulle den vinna hela konkarongen så kommer jag begå harakiri.
Visst verkar CaU vara en himla kul person, jag gillar hennes stil jättemycket och jag tror visst att hon är en helskön människa. Och visst - Snälla snällalåten var ju känslofull och sjöngs med stor inlevelse men ändå - jag vill inte ha med depplåtar. Hade mycket hellre sett att Lili&Susies dansgolvsblaffa hamnade i final. Eller urfåniga Starpilots. Har Johan Becker en fantastisk popröst eller en fantastisk popröst?
Så Snälla Snälla - nu måste Malena eller Agnes vinna. Så är det bara.

Dagens låt: La voix - Malena Ernman.
Wendy, snart sju, hatar låten och mamman, 40+, ääääälskar låten. Jag älskar hur Malena ser ut, hur hon vickar på huvudet, hur hon gör den där tonartshöjhöjhöjningen genom att öppna munnen så att den blir nästan lika stor som Globen. Och så verkade hon ha gott om självdistans. Ich liebe.

2 kommentarer:

Barasara sa...

Jag tycker Sarah Dawn Finer eller Alcazar m å s t e vinna. Fast Sarahs låt är en växer-med-tiden-låt till skillnad från Alcazars favoritlåt-direkt.

När det kommer till Malena tycker jag som Wendy. Jag fattar absolut ingenting.

Re-dizain sa...

Kul att hitta till dig:-)
Jag håller med dig fullständigt. Jag fick rysningar i hela kroppen när hon inlede låten...kändes som en mycket billig kopia av Janis Joplin. Snälla, snälla SLUTA ropade jag från hela hjärtat!
Tjejen i sig är cool och verkar ha egen stil, mycket positivt. Men det kändes att hon sjöng mest med kroppen, tyvärr.