Summa sidvisningar

söndag 29 mars 2009

Släcktfest

Jodå, Sara. Jag var en av de där rediga typerna som faktiskt släckte. Jag tycker det är maffigt med manifestationer men orkar sällan masa mig iväg till ett torg tillsammanas med tusen andra människor eller gå med i ett fackel/demonstrationståg. Därför passade Earth hour mig som handen i handsken. En manifestation för världen - från soffan! Kan det bli bättre? Prick 20.30 släckte jag lamporna (dock ej teven, skulle man det?)och sedan låg jag och kikade mellan persiennerna om mina grannar i Huskvarna skulle släcka de också. Det gjorde dom naturligtvis inte. De har ju noll koll på sånt. De har ju bara Bingo-Lotto och HV71 i huvudet. Världen. Miljön. Vad är det för jävla trams?
Grrrr. Jag ska sluta hälsa på allihop.

Dagens låt: Neighbours - Rolling Stones.
På tal om grannar. Nu i helgen har våra nya grannar flyttat in ovanpå oss. De har tydligen ett litet barn för inatt när jag, den tappre miljökämpen, skulle sova min ekologiska sömn, så hörde jag hur ungjäkeln satte igång att skrika mitt i natten. Jahåpp. Ytterligare ett störande moment för min så totalkassa sömn.

1 kommentar:

sara sa...

Jag hade fattat det som att man skulle fimpa allt. Tv, dator, radio, lampor. Allt.

Jag har haft en fiolspelande granne, näst efter rökande granne var det värsta sorten. Fast då har jag aldrig haft bebisgranne, kanske är det sämsta tänkbara?