Summa sidvisningar

fredag 27 januari 2012

Gula jackor, brotanter och annat

Det finns en gråhårig man i Huskvarna som ser lite vassnäst ut. Nyss var han en kille men nu är han mer man. Jag och Skägget har sett honom överallt i alla år och eftersom han för det mesta har på sig en svagt gul (ej skrikig!) jacka så började vi kalla honom för GULJACKAN. Det roliga, eller sorgliga kanske man skulle säga, är att han aldrig verkar åka någon annanstans. Han bor i Huskvarna. Han verkar i Huskvarna. Han semestrar i Huskvarna. Han är säkert FÖDD i Huskvarna och aldrig att man sett honom ens inne i Jönköping. Han hjärtar helt enkelt Huskvarna. Eller så är han en extremt fantasilös fegis.
Det var Guljackan det. Nu över till BRIDGELADY.

Bridgelady är en kvinna som är 55+ med långt självlockigt hår. Hon var säkert snygg i sin ungdom men nu ser hon ganska krum, förbrukad och ihopsjunken ut. Hon är säkert storrökare. Grejen med Bridgelady är att vi ALLTID ser henne när hon går över bron in till Huskvarna. Det händer ganska så ofta att vi kommer där med vår bil och vem kommer väl där på bron, är det mellersta bocken Bruse?, nej, det är ju BRIDGELADY! Och vi har nästan gjort en grej av att OM vi ser henne på bron så ska vi köpa en lott.
Ja, vi HAR fyllt 30 år.

Fast den konstigaste figuren i staden i dalen har vi inget nicknejm på alls. Hon är bara SÅ konstig och udda att man inte ens orkar ge henne ytterligare kors att bära. Så här ser hon ut:
Hon är skiiiiiitsmal. Skiiiiitsolariebrun. Hår: Långt, lockigt och alltid med en så kallad wetlook. Hon är alltid sminkad och första gången jag såg henne så hade hon superhöga buffaloskor eller vad de nu heter de där dojjorna med fet, bred sula.
På hennes pinnsmala ben hade hon virat runt en massa hudfärgat bandage. Hon verkar röka mycket och så motionerar hon alltid. ALLTID! Jag har aldrig sett henne "gå". Hon halvspringer jämt och ständigt och ibland har hon en stor hund som motionssällskap.
Idag när jag var ute på morgonpromenixen så hörde jag ett hasande ljud som kom från vänster. Det var förstås hon, den enormt märkliga människan, som kom på en av sina dagliga motionsrundor och det ser alltid så a n s t r ä n g a n d e ut när hon springer/hasar sig fram.
Och i somras då - när man råkade se henne ligga och sola (varför hon nu gör det när hon redan är brunare än en pepparkaka) på Vätterstranden. Bikini + bandagerade spindelben och armar.
VAD ÄR DET MED HENNE?

Det var allt om några av våra favorittyper i Huskvarna det. Undrar just vad folk kallar en annan för? "Svarta loppistorsken" kanske? Äsch, skit samma. Jag vill helst inte veta.

Dagens låt: My cool - Adam Tensta.
Han kommer hit till radion idag om några timmar och både jag och Sebastian ska försöka få oss en titt. Vi är inte så lite starstruck vi.

Inga kommentarer: