Summa sidvisningar

fredag 13 januari 2012

HADES

Sista semesterdagen har gjort entré. Jag bara VET att när jag tittar tillbaka på de här två lediga veckorna så kommer jag tänka att varför gjorde jag inte det och det? Varför gick jag till exempel inte långlånga promenader i skogen för? (för att vädret var för jävligt, för att jag inte pallade, för att för att för att...). Varför reste jag inte iväg? (räknas inte Göteborg och Ullared?)
Så vad gör jag då på min sista semesterdag? Jo, jag ska åka till Hades. Eller A6 köpcenter då då. Eller som busschauffören sa en gång för länge sedan när jag jobbade på OBS! reklamavdelning och vi var framme vid A6 busshållplats: "Och då kan alla som ska till Mammons tempel kliva av här!" Det var bara jag i hela bussen som fattade vad den fyndige där framme vid ratten menade.
Nu måste jag iallafall ha tag på en skrivare samt en lång tajt klänning att ha under andra tröjor som täcker röven. Jag måste in till IKEA och köpa deras braiga batterier. Jag måste säkert hetsköpa något annat också. Jag har blivit mer eller mindre köpgalen verkar det som.

Från och med februari inleds mitt nya buy-almost-nothing-if it's-not- really-really-REALLY!-necessary-year.

Inga kommentarer: