Summa sidvisningar

måndag 2 januari 2012

Kom igen - hjälp till nu!

Okej - ni får faktiskt hålla tummarna för mig.
Behöver bland annat hjälp med följande:
1. Att jag kan jobba på trafikredaktionen även det här året. Håll tummarna för det. Hårt. Visst är det där med facket bra och visst är det fint att det finns lagar och regler - men just nu stör jag mig på LAS. Vad händer om jag plötsligt är där vid gränsen för att bli inlasad? Jo, då får jag gå. Vad himla bra! Om man är en som ställer upp och visar att man vill jobba och KAN jobbet. Nämen då inträder plötsligt LAS och pekar med hela handen. UUUUT! Schas! Försvinn! För SR-koncernen vill såklart inte anställa så länge det finns tusen andra som kan tänka sig att vikariera lite hipp som happ. Fint. Tack. Toppen, verkligen toppen LAS. (Ja, jag vet att några av er där ute knorrar nu och tänker att det är ju inte LAS' fel utan arbetsgivarens. Okej. Ni har säkert rätt.)
2. Att dvd-fjärrkontrollen hittas. Hur sjutton kan den bara försvinna? Hur ska man nu kunna kolla på alla filmer vi gått och hyrt på bibblan? Visst. Jag KAN engelska men jag vill ha filmen textad på SVENSKA ändå. Så håll nu tummarna för att den kryper fram av sig själv här under kvällen.
3. Att veckan går rasande fort så det snart kan vara måndag igen för då är det...nu kommer ett magiskt ord....och det är inte Joe Laberos " lookie lookie" utan det magiska ordet är....skolstart!
Åh, vad skönt med skolstart! Vad ledig jag ska vara då. Äntligen, äntligen lugn och ro.

Det var väl typ det. Inte allt för jobbigt, va? Fast nu när du ändå håller på så kan du väl även hålla tummarna för att bonaden jag köpte för dyra pengar och nyss la ut på Tradera betalar sig bra. Ska vi säga minst 500 spänn? Håll tummarna!

5 kommentarer:

Barasara sa...

Klart bakvänt när något som är tänkt som trygghet för den anställda (LAS) blir raka motsatsen.

Hjälper dig med att hålla tumme. I gengäld kan du väl hålla din hårt åt mig? Imorgon ska jag till nya lägenheten för att prata ommålning/tapetsering. Håll hårt för att det blir fixat i så många rum som möjligt. (Alla! Alla! Alla!)

Anonym sa...

Håller både tummar och tår!/Sandra

randigkatt sa...

Tack och bock. Och nig. Jag håller mina tjocka tummar för dig också Sara!

Sparkling sa...

Håller som bara den!

Barasara sa...

Tänk att en så enkel grej som tummhållning verkar funka? Funkade för mig och att döma av ditt kryptiska men positiva inlägg verkar det lovande för dig också? Fortsätter att hålla bara för att.